fritidsagenturen

Fritidsagenturen
Kastellgatan 8
411 22 Göteborg

Fritidsagenturens vision
Vår vision är att människor ska kunna träffas på ett avslappnat sätt. Det kan vara i workshops, med en utställning, i samtal. Vi ser Fritidsagenturen som en modern plats där aktiviteterna i det yttre rummet, Mejeributiken, är i ständig förändring. Alla är välkomna att hyra detta rum för workshops, pop-up, utställning, möte, samtal, filmvisning etc. Man kan hyra för en dag, en helg, en månad. Vi har inspirerats av verksamheter i New York, Paris, Manchester, San Francisco samt av DIY-rörelsen.

Det inre rummet, Arbetsrummet, är 4 fasta platser. Vi lägger stor vikt vid att dessa verksamheter stämmer med varandra och är införstådda med visionen. Nu finns en läderhantverkare/möbeldesigner/mode, en affärsutvecklare för en ny plattform för kreatörer, en vintagebutik, en journalist och en plats för Steneby. Här är arbetsro!

Steneby på Fritidsagenturen
Syftet är att erbjuda två olika platser för projektarbete, möten eller happenings i en urban miljö, nära framtida kunder och nätverk som det är bra att delta i.
1) En fast arbetsplats för en person att jobba vid i kortare eller lite längre perioder.
2) En butiksdel som lämpar sig för möten och publika evenemang såsom pop-up, utställning, butik eller event. Lokalen finns idag tillgänglig för Steneby en dag i månaden.

Vem och Vad
Som alumn, student eller anställd vid Steneby kan du boka arbetsplatsen på Fritidsagenturen i max 2 veckor. Du har tillgång till en arbetsplats med skrivbord, stol och lampa och Wifi och det ingår städning och förbrukningsartiklar.

Du (eller om ni är flera tillsammans) kan också använda er av Stenebys dag i mejeributiken till utställning, event, pop up butik. Det går att eventuellt lägga till dagar vid behov.

Hyra för arbetsplatsen: 50kr/dag
Hyra mejeributik: 100kr/dag

Hur gör man?
1) Du ansöker om att få använda platsen genom att beskriva varför du behöver den. Använd formuläret nedan. Svaret skickas automatiskt till Sara Vogel-Rödin som svarar inom 2 veckor.

2) Efter att du fått svar, bokar du platsen genom Aina Hildingsson, aina.hildingsson@steneby.se eller 0531-71 000.

3) Nyckel hämtar/lämnar du hos Katarina Karlsson på Fritidsagenturen och Konsthantverkscentrum Väst. kat.karlsson@gmail.com.

4) När du nyttjar mejeributiken för evenemang skall det synliggöras att det görs i Stenebys regi eller i samarbete med Steneby.

Kontakta verksamhetsledare Mötesplats Steneby Sara Vogel-Rödin om du har frågor.

Du/ni ansöker om att få använda platsen genom att beskriva varför du/ni behöver använda den.
[contact-form-7 id=”4322″ title=”Fritidsagenturen – ansökan”]