Stängt för allmänheten till och med 18 december.

Med anledning av den ökade smittspridningen av Coronaviruset har Bengtsfors kommun bestämt att Dals Långeds bibliotek ska hålla stängt till och med 18 december. Under tiden erbjuder vi utlämning av reserverade böcker i dörren under våra ordinarie öppettider. Ring och boka tid för utlämning av böcker, tel 0531-710 40.

——————————

Välkommen till Steneby bibliotek och Dals Långeds folkbibliotek. Ett unikt bibliotek där du har tillgång till både universitetets litteratur inom konst, konsthantverk och design samt folkbibliotekets breda utbud av romaner och faktaböcker.

För ungdomar finns serier, filmer och tidningar. Det finns en fin barnavdelning med många bilderböcker och en mysig soffa. Här finns flera dagstidningar och ett hundratal svenska och internationella tidskrifter.  Tillgång till lånedatorer. I samma lokaler ligger Steneby Konsthall och butiken Steneby Store. Här finns fri Wifi, du kan surfa gratis i hela huset.

 

Sök i vår Bibliotekskatalog BIBLIOTEK DALSLAND. En gemensam bibliotekskatalog för alla bibliotek i Dalsland inklusive Steneby. Även filmer, e-böcker och ljudböcker.