Måndag och tisdag kl 13-16 vecka 14 och 15, finns läsbussen Läster på plats utanför biblioteket.
Första timman (kl 13-14) är reserverad för personer ur riskgrupper.

Här kan du låna och reservera böcker och annat, läsa tidningar och göra enklare utskrifter.

 

På grund av rådande situation kring smittspridningen av Coronavirus har vi stängt biblioteket för allmänheten fram till den 14 april. 

Utlämning av reserverade böcker sker onsdagar kl 16-18, och tar emot inlämning av böcker via inlämningsfacket utanför biblioteket som vanligt vid bibliotekets stängningstider. Övrigt hänvisas till Bengtsfors bibliotek i egenskap av huvudbibliotek.

 

Välkommen till Steneby bibliotek och Dals Långeds folkbibliotek. Ett unikt bibliotek där du har tillgång till både universitetets litteratur inom konst, konsthantverk och design samt folkbibliotekets breda utbud av romaner och faktaböcker.

För ungdomar finns serier, filmer och tidningar. Det finns en fin barnavdelning med många bilderböcker och en mysig soffa. Här finns flera dagstidningar och ett hundratal svenska och internationella tidskrifter.  Tillgång till lånedatorer. I samma lokaler ligger Steneby Konsthall och butiken Steneby Store. Här finns fri Wifi, du kan surfa gratis i hela huset.

 

Sök i vår Bibliotekskatalog BIBLIOTEK DALSLAND. En gemensam bibliotekskatalog för alla bibliotek i Dalsland inklusive Steneby. Även filmer, e-böcker och ljudböcker.