Dals-Långeds filialbibliotek öppnar för allmänheten onsdagen den 27 januari

På grund av Covid-19 pandemin är ett begränsat antal besökare tillåtna samtidigt och vi erbjuder ingen handledning vid dator eller kopiator. Vi fortsätter att lämna ut reserverade böcker vid dörren vid behov, ring och meddela om ni vill hämta vid dörren.
Tel 0531-710 40

Studerande vid Stenebyskolan och HDK-Valand har tillgång till biblioteket och Steneby Store via ingången på Plan 3 som vanligt.

——————————

Välkommen till Steneby bibliotek och Dals Långeds folkbibliotek. Ett unikt bibliotek där du har tillgång till både universitetets litteratur inom konst, konsthantverk och design samt folkbibliotekets breda utbud av romaner och faktaböcker.

För ungdomar finns serier, filmer och tidningar. Det finns en fin barnavdelning med många bilderböcker och en mysig soffa. Här finns flera dagstidningar och ett hundratal svenska och internationella tidskrifter.  Tillgång till lånedatorer. I samma lokaler ligger Steneby Konsthall och butiken Steneby Store. Här finns fri Wifi, du kan surfa gratis i hela huset.

Sök i vår Bibliotekskatalog BIBLIOTEK DALSLAND. En gemensam bibliotekskatalog för alla bibliotek i Dalsland inklusive Steneby. Även filmer, e-böcker och ljudböcker.