Stenebyskolans bibliotek är stängt torsdag 28 maj och fredag 29 maj pga underhållningsarbete som medför att ingen får vistas på biblioteket under dessa dagar.

Reserverade böcker kan hämtas i bokbussen utanför biblioteket torsdagen 28 maj kl. 13-16. Butiken är stängd båda dagarna.

 

På grund av rådande situation kring smittspridningen av Coronavirus har vi stängt biblioteket för allmänheten fram till den 14 april. 

Utlämning av reserverade böcker sker onsdagar kl 16-18, och tar emot inlämning av böcker via inlämningsfacket utanför biblioteket som vanligt vid bibliotekets stängningstider. Övrigt hänvisas till Bengtsfors bibliotek i egenskap av huvudbibliotek.

 

Välkommen till Steneby bibliotek och Dals Långeds folkbibliotek. Ett unikt bibliotek där du har tillgång till både universitetets litteratur inom konst, konsthantverk och design samt folkbibliotekets breda utbud av romaner och faktaböcker.

För ungdomar finns serier, filmer och tidningar. Det finns en fin barnavdelning med många bilderböcker och en mysig soffa. Här finns flera dagstidningar och ett hundratal svenska och internationella tidskrifter.  Tillgång till lånedatorer. I samma lokaler ligger Steneby Konsthall och butiken Steneby Store. Här finns fri Wifi, du kan surfa gratis i hela huset.

 

Sök i vår Bibliotekskatalog BIBLIOTEK DALSLAND. En gemensam bibliotekskatalog för alla bibliotek i Dalsland inklusive Steneby. Även filmer, e-böcker och ljudböcker.