Nu söker vi dig som kan bidra till både restaurangens och internatets fortsatta drift och verksamhet. Har du kvalifikationerna vi letar efter? Då vill vi att du hör av dig.

Ett unikt centrum för kreativ utbildning, samarbeten och företagande
Stenebyskolan är känd över hela Sverige. I första hand för den höga kvaliteten på våra utbildningar och den inspirerande miljö som byggts upp här under decennier. Men Stenebyskolan har fler roller. Vi är värd för utbildningar på Högskolan för design och konsthantverk vid Göteborgs universitet (HDK-Valand) och har ett uttalat mål att fungera som ett regionalt centrum för kulturell och kreativ utveckling. Utöver våra utbildningar har vi ett bibliotek, en konsthall och en restaurang. Här finns även ett internatboende för våra studerande. Skolan är också värd för Mötesplats Steneby, där vi stöttar idéer, samarbeten och nyföretagande som kan kopplas till skolans kärnverksamhet på olika sätt.

I rollen som köksbiträde och lokalvårdare

Vi söker dig som är serviceinriktad och har kunskaper att arbeta i både restaurang och med lokalvård. Tjänsten är 50% och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är service i matsalen och städ av internat. Tjänstens fördelning är i grunden 3 arbetsdagar lokalvårdare och 2 dagar i matsalen, men kan variera utifrån behov.

Restaurangen: Vi serverar frukost och lunch, med öppettider måndag till fredag, Ibland har vi också öppet på helger. Restaurangen är tillgänglig för både studenter och personal vid Steneby samt gäster utifrån.

Internatet: Vi har 4 avdelningar på internat, och det är i de allmänna utrymmena så som dusch, toalett, kök, tv-rum, tvättstuga, trappor och hall som vi utför vår lokalvård.

 

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig som har erfaren av både köksbiträde och lokalvårdare men det viktigaste är att du har erfarenhet av köksbiträde.

Vi söker dig som tycker det är givande att möta all sorters människor, du är glad och positiv och tycker om att serva. Du är flexibel och hjälpsam och tar ett handtag där det behövs.
Ansvarstagande, samarbetsvillig, självgående, initiativrik och noggrann är egenskaper som stämmer in på dig.

Har du några frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Rebecka Johansson, ansvarig för restaurang och internatboendet, telefonnummer 0531-71026 alternativt 0768054472

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 20 februari till ansokan@steneby.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Platsannonsen som PDF fil