WEBB-BILD-STENEBY-arbetsledare

Tillsvidare, med omfattning 100 %, ref.nr 11/1508-2

På Steneby finns två skolor, Stenebyskolan och HDK – Högskolan för design och konsthantverk, Göteborgs universitet. Dessa bedriver utbildningar inom konsthantverk och design inriktade på materialområdena trä, metall och textil. På Stenebyskolan ges yrkeshögskoleutbildningar och Konst- och kulturutbildningar. På HDK Steneby bedrivs konstnärliga utbildningar på kandidat- och masternivå. Vi har studenter och personal från hela världen. Stenebyskolan driver även ett omfattande regionalt uppdrag med verksamheter så som konsthall, bibliotek och mötesplats Steneby. Vi äger och förvaltar den mark och de lokaler vi verkar i, ca 13000 m2, fördelat på 13 olika byggnader.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare har du arbetsledningsansvar, underställt fastighetschef. Du ansvarar för vaktmästeriets övergripande arbetsmiljöfrågor t.ex. att rutiner och information kring säkerhet, rapportering av arbetsplatstillbud/olyckor, skyddsronder, att lagar och förordningar efterföljs, riskbedömningar, m.m.
Du leder, planerar och fördelar de dagliga och långsiktiga arbeten, du deltar också i det dagliga arbetet och utför de sysslor som är förekommande ihop med övrig personal. Du har kostnadsansvar för den egna avdelningen gällande förbrukningsmaterial, arbetskläder, verktyg, m.m. Som arbetsledare har du ett självständigt ansvar att genomföra dagligt arbete, du ansvar också för planering och uppföljning.

Administrativt arbete så som inköp av material, dokumentation, planering av andra aktiviteter som till exempel stöd till våra byggnationer av utställningar ingår också. I arbetet ingår förutom ovanstående lokalt säkerhetsansvar i verkstaden, samverkan med övriga skolan och deltagande i lärarmöten och liknande. Du har tät kontakt med studenter, lärare, personal och besökare. Du förväntas informera om säkerhet och brand. Du ansvarar också för externa entreprenörer som utför arbete på skolan.
Som arbetsledare har du stora möjligheter att personligen prägla verksamheten i en öppen dialog med studenter och lärarkollegor så att helheten för studenterna blir den bästa.

Kompetens/Erfarenhet
Den vi söker är en person med god och dokumenterad praktisk erfarenhet av arbetsledning, el, fastighetsteknik, styr och regler, brand, OVK, trädgårdsarbete, snickeri, målning, underhåll m.m. Stor vikt kommer att tas när det gäller elkompetens, så som erfarenhet av att självständigt kunna utföra montage av elektrisk utrustning, felsökning på verkstadsutrustning, felsökning på fastighetstekniska anläggningar så som ventilation, larm, brandlarm, m.m.
I första hand söker vi dig som för tjänsten har relevant behörighet/utbildning och/eller erfarenhet som bedöms som likvärdig inom området. El-behörighet BAS-P/BAS-U är meriterande.
Du har erfarenhet och en vilja att utvecklas som arbetsledare och är villig att komplettera din kompetens med de utbildningar som vi anser är nödvändiga för tjänsten. Du är kommunikativ och är gärna ansiktet utåt för avdelningen. Har du ett lokalt nätverk inom branschen är detta meriterande.

Övrigt
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper såsom förmåga att i en konstruktiv dialog med studenten och personal kunna ge dem en service som höjer värdet på skolan. Du ska vara öppen och trygg i din roll. Du bör ha ett intresse av skolans verksamhet.
Dessutom behövs grundläggande datorkunskaper samt att du behärskar engelska då skolan har internationella studenter och personal. Stenebyskolan kommer i denna rekrytering främst att beakta de sökande som efter en helhets bedömning av kompetens, erfarenhet, utbildning, referenser och skicklighet samt personliga egenskaper bedöms ha de bästa förutsättningarna.
Anställningen är tillsvidare, med omfattning 100%, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Din ansökan skall bestå av
• CV
• Personligt brev
• Referenser

Övriga upplysningar:
Fastighetschef, Lars Fredriksson
lars.fredriksson@steneby.se
Tel. 0768- 984 751

Ansökan skall vara Stiftelsen Stenebyskolan tillhanda senast 18 september, 2015.
Ansökan med angivande ref.nr 11/1508-2 skickas via mail till: ansokan.arbetsledare@steneby.se

eller post till:

Ansökan märkt ”Arbetsledare för vaktmästeri/fastighetsavdelningen”.

Stiftelsen Stenebyskolan
Hemslöjdsvägen 1
66610 Dals Långed

Stenebys utbildnings- och kulturverksamhet bedrivs med stöd av: Västra Götalandsregionen, Bengtsfors kommun, Myndigheten för yrkeshögskolan och Göteborgs universitet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Steneby sköter själv sin annonsering samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

 

PDF för utskrift Stenebyskolan söker arbetsledare för servicefastighetsavdelningen