VÄLKOMMEN TILL STENEBY!
BOTANISERA BLAND ALLA VÅRA VERKSTÄDER OCH ATELJÉER.
TRÄFFA OSS SOM PLUGGAR OCH JOBBAR HÄR OCH NJUT AV VÅR FINA MILJÖ.
PÅ TORGET KAN DU KÄKA GRILLAT, DRICKA SKOGSKAFFE OCH TESTA PÅ TÄLJNING I DAGARNA TVÅ.

NÅGRA TIDSATTA PROGRAMPUNKTER DU INTE VILL MISSA….

FREDAG

10:00
UTSTÄLLNINGSHALLEN
MÖTESPLATS STENEBY IDÉPENG
Presentation av 2017-2018 års stipendium. Här finns drömmarna! Allt ifrån VR-studio till hållbara arbetskläder, skulpturer för nyfödda och multikulturella matupplevelser!

 

11:00
KONSTHALLEN
FESTIVALDIREKTÖR STELLA HALL
Britiska festivalgurun berättar om sitt arbete med att skapa Festival of Thrift. Stella har en passion för att föra människor samman genom gemensamma kreativa upplevelser och har arbetat med festivaler över hela Storbritannien. Hon sitter även med i flera styrelser som fackkunning på hålllbarhetsfrågor.


13 :00

NYA MAGASINET
VERNISSAGE STENEBY AIR
Evelina Hedin och Erik Thulén med sitt projekt Divers hands / Dyvers hands. Utställningen kommer att visas hela sommaren.

 

LÖRDAG

10-16
SVARTBYGGET

FIXARVERKSTAD MED OSKAR PETTERSSON OCH FREMEK AB
Har du något trasigt metallföremål som du inte vill slänga – det går säkert att reparera med lite vilja och ett gäng verkstadsmaskiner! Vår välutrustade verkstad står till förfogande och vi handleder dig i hur du fixar din pryl på bästa sätt. Skyddsutrustning finns, men medtag egna arbetskläder. 

11:00
TORGET
DOGWALK
Elin Samuelsson visar sin nya kollektion! 10 stiliga vovvar går på dogwalken.

13:00
KONSTHALLEN

STENEBYSKOLANS JUBILEUMSKONSERT
Det var 10 år sedan Pernilla Bogö startade kören så nu blir det jubileum! Kören med band kommer framföra en blandning av gamla och nya poplåtar, jazzhits, och helt nyskriven musik av bandet.